Raquel’s Creations
Vestiging plaats: Enschede
KvK: 88174891
BTW nr: NL004549195B48
Mobiel:
Email info@raquelscreations.com
Bank: Knab
IBAN: NL31 KNAB 0513754318
BIC/SWIFT: KNABNL2H
BESTELLEN
Na je bestelling ontvang je per email een bevestiging met het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten. Iedere bestelling wordt door ons via een e-mail binnen 24 uur bevestigd. Wanneer het bestelde artikel onverhoopt niet voorradig is, nemen wij zo spoedig mogelijk via e-mail of telefoon contact met je op.
OVEREENKOMST EN BESTELLING
Vanaf het moment dat je een bestelling plaatst, is er sprake van een bindende overeenkomst.
Raquel’s Creations verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Raquel’s Creations de enige eigenaar van de producten.

Zodra de betaling voldaan is, ontvang je een e-mailbericht dat de betaling is geaccepteerd, Hierbij zit een factuur (met vermelding van BTW) en de details van de bestelling.

Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle groendecoraties zijn handgemaakt met natuurlijke materialen en kunnen dus iets afwijken van het afgebeelde exemplaar.

Wij doen echter ons best om de foto zo goed mogelijk te benaderen. Wij nemen geen groendecoraties terug en vergoeden deze ook niet. Het is een natuurproduct en kan dus verschillen in kwaliteit en houdbaarheid. Verzenden is geheel op eigen risico.
 
PRIJZEN EN BETALINGEN
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De betaling dient, nadat je van ons een orderbevestiging met daarin het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten hebt ontvangen, binnen 7 dagen bijgeschreven te zijn op de bankrekening van Raque’s Creations.
Je kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL31 KNAB 0513754318  t.n.v.
Raquel’s Creations.
Customers outside the Netherlands (within the EU) must pay the order in advance. The total amount (including VAT and shipping costs) can be paid by bank transfer to:
Raquel’s Creations
Enschede
The Netherlands
IBAN: NL31 KNAB 0513754318
BIC/SWIFT: KNABNL2H
Please note: do not forget to mention your order number when paying!
IDEAL :
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van
jouw eigen bank

CONTANT:
Je rekent contant of met de pin af bij levering van je bestelling. Afhalen van je bestelling geschiedt op afspraak.

VERZENDINFORMATIE
Standaard wordt je pakket verstuurd met PostNL. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het te versturen pakket.
Wij streven er naar de producten binnen 1-2 werkdagen te versturen. Wanneer het producten betreft die niet standaard op voorraad zijn, is deze termijn langer; dit wordt expliciet bij deze producten op de website vermeld.

Indien je producten met beperkte houdbaarheid en/of kwetsbaarheid wilt laten verzenden, is dit volledig op eigen risico (van de consument) en vervalt ook de mogelijkheid tot retourneren.

Op de dag van verzenden ontvang je een bericht. Wij verpakken de pakketjes met uiterste zorg en nadat wij ze afgeleverd hebben bij de posterijen nemen wij geen verdere verantwoording. Wij zullen er echter alles aan doen om misstanden te voorkomen. Wij bewaren de trackcode om de pakketten te (kunnen) volgen.
Gratis afhalen in Enschede is ook mogelijk. Ik neem contact met je op om een afspraak te maken.
RUILEN / RETOUR ZENDEN VAN NIET GROENPRODUCTEN (DECORATIESTUKKEN)
Retourneren kan binnen de retourtermijn van 14 dagen.

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.

Stuur het product in de originele verpakking terug.

Hebben wij de retourzending ontvangen? Dan krijg je het originele aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Let op; dit geldt dus niet voor de kosten van een retourzending.

Let op: producten met beperkte houdbaarheid en/of kwetsbaarheid, en producten die op bestelling zijn vervaardigd, kunnen niet worden geretourneerd.

GEGEVENSBEHEER
Wij behandelen jouw gegevens strikt vertrouwelijk. Je persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.

Klopt je bestelling niet of is er iets mis gegaan? Dit lossen we graag zo snel mogelijk voor je op. Mail naar info@raquelscreations.com en vermeld hier duidelijk jouw ordernummer.
Wij verlenen helaas geen garantie op onze producten.