Tot 2014 woonde ik in de Eifel in Duitsland. De Eifel is een heel natuurrijk gebied waarop je gerust de stempel ‘Stoer landelijk’ kunt plakken.

Vanuit dat perspectief ontstond ook mijn passie voor pure natuurproducten met een stoere image. Het begon met het simpele samenbinden van gedroogde bloemen tot het samenstellen van een toef die ik dan als decoratie op een zelf gereviseerde kruik lag.

De toef werd langer, waarbij de samenstelling en constructie steeds meer werden verfijnd. Daarnaast vond ik het ook heel leuk om met kransen in de weer te gaan. Mijn inspiratie haalde ik telkens weer uit de natuur.

Ook nadat ik naar Enschede in Nederland verhuisde, ging ik geregeld de bossen in om daar tot nieuwe ideeën te komen. Daarnaast hield ik de gangbare trends goed in de gaten, opdat natuur en trend een prima combinatie zouden vormen..

Sinds mijn verhuizing is mijn wereld nogal veranderd. Ik ben in het gelukkige bezit van een gezin: een lieve man, drie kinderen en een nogal ondeugende hond. Wat niet is veranderd is mijn passie.

Door het opzetten van een webshop, wil ik jullie laten meegenieten van mijn liefde voor natuurlijke producten en stoere decoratiestukken. Dagelijks experimenteer ik nog met verschillende stijlen om soms tot verrassende resultaten te komen. Derhalve zal je op mijn site ook producten vinden die niet aan het label stoer voldoen maar wel verrassend mooi kunnen zijn.

Om alles zo authentiek mogelijk te houden heb ik geen fysieke winkel maar stel ik alles persoonlijk in een zo rustiek en vertrouwelijk mogelijke omgeving samen.